Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]CSRV Opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka ! Niedługo otwieram swój serwer na hostingu CSRV.Wszyscy piszą że jest on taki super itp. Mój kolega mówił że miał tam serwer i jednak ma złe opinie.A wy co powiecie na ten temat ?? :)

Edit : Dodam że robie serwer sv+frakcje podchodzącego pod małe RPG.

Opublikowano

CSRV to niezły hosting, ale gdy chcesz mieć ogromną ilość plugów to polecam inne hostingi :)

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Miałem serwer na początku ich istnienia. Hosting nie zły, były lagi ale tylko na początku. Później się ustabilizowało a było lekko jakieś 20 plugów. Jednak host godny polecenia.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Uczeń
Opublikowano

CSRV obsługuje wiele dość sławnych serwerów m.in. skkf'a, więc myślę, że jeśli byłby zły, to nie mieli by ponad 5000 serwerów(tyle było bodajże 1 miesiąc temu)

Opublikowano

Jeśli chcesz coś stawiać powyżej 20 slotów polecam serwery vps ;) ja sam używam mineserv.eu ba maja tańsze oferty i mogę wgrać własny plik .jar ;)

csrv mnie nie zadowolił cenami, taka sytuacja

Opublikowano

CSRV to niezły hosting, ale gdy chcesz mieć ogromną ilość plugów to polecam inne hostingi :)

Ekhm, widać, nie masz pojęcia kompletnego o pluginach na CSRV. Serwer WOOD dobrze skonfigurowany bez lagów działa z 100 pluginami.

Jeśli chcesz coś stawiać powyżej 20 slotów polecam serwery vps ;) ja sam używam mineserv.eu ba maja tańsze oferty i mogę wgrać własny plik .jar ;)

csrv mnie nie zadowolił cenami, taka sytuacja

VPS nie warto aktualnie, lepiej zakupić na CraftServe. Mineserv to jeden z najgorszych hostingów, są lagi, nieprzyjemny panel administracyjny, a plik .jar w CraftServe możesz również grać.

Cena - jakość, tak jest w przypadku hostingów minecraft. Na CSRV masz dwa więcej ramu na slot, lepsze maszyny, support, dosłownie wszystko. Także polecam CraftServe. ;)

szygavinceeditiong.jpg

Opublikowano

Ja polecam craftserve, ale nie polecam robić serwera surv+frakcje, bo takich serwów jest pierdylion lub więcej. Uwierz, nie rób takiego serwa, bo trud na marne pójdzie a ty się tylko rozczarujesz ilością graczy na serwie.

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Ja polecam craftserve, ale nie polecam robić serwera surv+frakcje, bo takich serwów jest pierdylion lub więcej. Uwierz, nie rób takiego serwa, bo trud na marne pójdzie a ty się tylko rozczarujesz ilością graczy na serwie.

Ale już mam wszystkie pluginy pod survivala+frakcje. Więc niestety jak będzie mało osób będę zmuszony jak najszybciej zmienić :(

A jakich teraz serwerów wam brakuje ?? Piszcie to dla mnie bardzo ważne :)

Opublikowano

Craftserve to drogi hosting , ale oferuje bardzo dobre serwery , dobry support , podgląd mapy i itemshop.

Jeżeli chcesz coś tańszego to idź w drogę fiberhost.pl/disconnect.pl

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

moim zdaniem to najlepszy hosting ma item shop, i najwazniejsze 0 lagow . Kupowalem kilka razy u nich serwer i bardzo polecam

Uczeń
Opublikowano

Mi osobiście brakuję dobrego serwera SkyBlock, z otherdrops(diaxy, sztabki i emeraldy z cobbla). Grałem na takim, i mój 1 live, a do serwa dołączyło 4 osoby :P

Opublikowano

Żaden hosting nie jest lepszy od csrv, chyba że vps. Oczywiście polecam bo hosting najlepszy w polsce, godny polecenia. 0 problemów, bez lagów, ładne ftp, dobry kontakt z supportem itp.

Opublikowano

Za jakośc się płaci, dodatkowo masz panel ze sklepikiem :D Wystarczy wysłać zapłatę za serwer Pocztą Polską i ma się taniej.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

CSRV jest moim zdaniem najlepszym hostingiem serwerów w Polsce.

Nigdy nie spotkałem się z kolorową konsolą. Doskonały ItemShop i jego opcje

Bardzo dobry i wygodny panel!

Własny Mumble!

Pluginy na stronie CSRV!

Jedyne co jest wadą to bardzo długie czekanie na odpowiedź.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...